Hira Planlegger Alt du trenger til ditt event på et sted

Trenger du transport til selskapslokale, levende musikk, scenedekorasjon, film-og fotograferingspersonale, klovn, tryllekonster, bryllups- eller bursdagskake eller kanskje du ønsker at noen skal koordinere hele selskapet ditt? På vår nettside finner du de riktige aktørene som du trenger til ditt selskap.

HIRAs Eventmanagerl vil kunne gi deg nyttig og komplett veiledning du vil trenge til ditt selskap.

 • Bryllupsantrekk

  Som bryllupskunde hos HIRA får du avslag på kjøp av plagg til bryllupsarrangementer hos FOLLESTAD på Akersgaten.
  FOLLESTAD har topp utvalg av moderne konfeksjon til selskapslivet, deriblant dresser fra Pal Zileri, D&G, Hugo Boss, Boss, Tiger of Sweden, Oscar Jacobsen og diverse andre merkevarer av høy kvalitet som passer utmerket til bryllup. Ønsker du heller å bruke smokingdress, kjole og hvitt eller sjakett til ditt bryllup har FOLLESTAD et stort sortiment av også dem.

  Har dere enten bryllupsselskap hos HIRA, eller har dere bestilt cateringmat fra HIRA til bryllup, får du som kunde 10 % på alle bryllupsplagg fra FOLLESTAD. I tillegg vil all skredderarbeid bli spandert på deg.

 • Film og fotografering

  Filming og fotografering gjenskaper et av dine viktigste øyeblikk i livet. Det er derfor viktig at du bruker tid på å finne det riktige mannskapet til din store dag. To grunnleggende elementer som er viktige ved bestilling av film og fotograferingspersonalet er at teamet har gode samarbeidsevner slik at dere enkelt kommer godt overens og kan jobbe intens over noen dager. Det blir noen hektiske dager, slik at det er viktig at dere har funnet en god tone. Videre er det selvfølgelig svært viktig at du er fornøyd med arbeidet som vanligvis produseres av fotografen.

  I det utlandske miljøet i Norge er det i dag et knapt utvalg av film og fotograferingspersonal. Nasir, Masood, JK og Zagros Photo er de fremste innen denne bransjen.

  Det er de siste årene blitt mer attraktiv å leie inn film og fotograferingspersonal fra Storbritannia. Det er tre fremstående aktører i bransjen som har erfaringer med selskaper i Norge; AKS photography, Ooh Weddings og Monirali photo. Disse har inngått avtale med HIRA om fremtidige selskaper i Norge. Ta gjerne kontakt med oss før bestilling av disse tjenestene.

  NB! Vær tidlig ute med å reservere!

  Kontakt:

  Nasir Akbar (film og fotografering):  0047 454 26 506
  Masood Mehdi Rizvi (film og fotografering):  0047 417 63 726
  Jatinder Kumar (JK) (film og fotografering):  0047 908 59 639
  Zagros Photo (film og fotografering):  0047 908 34 207
  AKS (film og fotografering): www.aksphotography.co.uk/

 • Kake & søtsaker

  Vi har en avtale med Samson Bakeri om bestilling av kaker for arrangementer. Får noen prosenter.

 • Levende musikk

  Vil du unngå en kjedelig bryllupsfest og skape en uforglemmelig stemning for dine gjester? Hva med å invitere artister som kan krydre bryllupet noen hakk? Kongen av asiatisk underholdning, Sound Asia, er den eneste og fremste aktøren i bransjen som tilbyr underholdning til ditt bryllup og andre selskaper for øvrig. SoundAsia har tidligere leid inn Jaggy D og H Damid til bryllup med stor suksess!

  Kontakt:

  info@clubasia.no
  0047 911 11 247

 • Scene, inngang- og borddekorasjon

  JK er den fremste dekoratøren av scener, inngangspartier og borddekorasjon i Norge. Gjennom sin lange karriere har besitter han i dag den mest eksklusive møbelsamlingen fra ulike deler av verden.

  Se eksempler av scenedekorasjonen på bildegalleriet.

  Kontakt:

  0047 908 59 639

 • Invitasjoner

  Det er foreløpig ingen i Norge som tilbyr invitasjonskort av god kvalitet. I Storbritannia er det derimot flere som tilbyr denne tjenesten. Du kan benytte denne muligheten gjennom nettet. Klikk deg for eksempel inn på: www.shadicards.com eller www.parekhcards.com.

 • Bursdagstjenester

  Underholdning og utstyr til barne- og familiearrangementer Vil du skape et spennende bursdagarrangement for dine barn kan du nå leie klovn, tryllekunster, ansiktsmaler, sukkerspinnmaskin, hoppesklier, hoppeslott og masse andre morsomme og spennende aktiviteter som garantert vil gi den en uforglemmelig bursdagsopplevelse. Barnasdag.no har et stort utvalg aktiviteter og utstyr til både innendørs og utendørs bruk.

  Kontakt:

  www.barnasdag.no
  0047 911 11 247

 • Underholdning og utstyr til barnearrangementer

  Trenger du levende musikk til bryllupsarrangementet? Sewar & Co og Kabul Music Band tilbyr musikere av ypperste klasse til en rimelig penge til afghanske, tyrkiske, persiske og kurdiske arrangementer.

  Kontakt til Sewar & Co:

  0047 467 46 159

  Kontakt til Kabul Music band:

  kabul.musikk@gmail.com
  0047 462 23 552

 • Plantegning

  Trykk nedenfor for å se plantegning med eksempler på bordoppsett
  Plantegning

 • Cateringtjenester

  Pris for cateringtjenester:
  Kr 2 000,- ved kjøring til Osloområdet og Skedsmo.
  Kr 3 000,- ved kjøring til Bærum og Ullensaker (Gardermoen).
  Kr. 1 000 (komplett utstyr) for servering på buffet